Geschiedenis

In 1960 is Dierenspeciaalzaak de Leeuw opgericht door vader Henk de Leeuw. Hoewel de achternaam toevallig een dierennaam is, is het wel heel toepasselijk; familie de Leeuw is namelijk dol op dieren. Het begon allemaal met een dierenwinkel in Edam, vervolgens kwam daar de markt bij. In 1990 is zoon Henk, -die toen ook al in de dierenartikelen werkzaam was- het bedrijf komen versterken. Inmiddels bestaat de dierenwinkel niet meer, maar is de markt een groot begrip in Hoorn en omstreken.

In het jaar 2000 heeft zoon Henk het bedrijf van zijn vader overgenomen en inmiddels werkt ook zijn zoon Glenn in het bedrijf; je kunt dus wel spreken van een echt familiebedrijf. Dierenspeciaalzaak de Leeuw heeft haar magazijn gevestigd in Hoogwoud en staat vier keer per week met haar uitgebreide assortiment op de markt.

Markt

Dierenspeciaalzaak de Leeuw staat vier keer per week op de markt in Noord-Holland. Op dinsdag zijn wij te vinden in Haarlem, op woensdag in Heemstede, op vrijdag in Heemskerk en op zaterdag staan we in Hoorn. Dierenspeciaalzaak de Leeuw behoort tot een van de grootste aanbieders op de markt. Wekelijks bouwen zij een hele winkel op. “Wij verkopen zowel dierenvoeding die niet in de supermarkt te vinden is, alswel gezonde snacks voor uw huisdier. Ook op het gebied van speelgoed, behuizing en zelfs kleding is bij ons van alles verkijgbaar” aldus Henk.

Ook voor advies over uw huisdier kunt u terecht bij Dierenspeciaalzaak de Leeuw. Henk: “Wij weten niet altijd alles, maar proberen u wel altijd zo goed mogelijk te helpen”. Bent u opzoek naar iets speciaals? Dan is er een grote kans dat u het bij ons op de markt kunt vinden.

Contact

Wilt u contact met ons opnemen? Vier dagen per week staan wij voor u klaar op de markt. Uiteraard kunt u ook telefonisch of via de email contact met ons opnemen.

Telefoon-nummer: 0226-353453
GSM-nummer: 06-53190486
Email: info@dierenspeciaalzaak-deleeuw.nl

Op onze contactpagina kunt u vinden waar wij op de markt staan en al onze overige contactgegevens vinden. Ook als u liever contact met ons opneemt middels een contactformulier kunt u deze vinden op onze contactpagina .

Wij zijn ook te vinden op facebook. Like ons en word op de hoogte gehouden van de laatste nieuwtjes!